Impresiile unor turiști străini despre București: ,,cel mai subapreciat oraș al Europei”

Doi tineri din Statele Unite ale Americii și-au propus să ia la pas toate țările lumii. Cei doi au reușit recent să ajungă și România, așa că au petrecut câteva zile în Capitală.

Ashley și Christian au terminat facultatea și au dorit să marcheze acest lucru cu o călătorie în jurul lumii pentru a cunoaște diverse culturi și obiceiuri. Aceștia au poposit de curând în București, iar mai apoi și-au spus public impresiile despre oraș și români pe canalul lor de YouTube.

Filmarea postată de ei a reușit să strângă deja aproape 58.000 de afișări și sute de comentarii de laudă la adresa țării noastre. Tânăra a fost impresionată peste măsură în special de librăria Cărturești:

”Este cu siguranță mai mult decât o librărie, un loc cu adevărat special. ”Bucureștiul este cunoscut ca Micul Paris al Estului Europei, iar atmosfera și cafenelele din acest pasaj pot depune mărturie în acest sen”, spune Ashley.

De asemenea, cei din urmă au rămas uimiți în fața Palatului CEC, dar și plăcut surprinși de mâncarea pe care au gustat-o în diferite localuri.

”Papanașii sunt cel mai bun desert pe care l-am mâncat până acum în cele peste 30 de țări vizitate pe glob”, a spus Ashley. ”Bucureștiul este un oraș cu adevărat special, probabil cel mai subestimat oraș al Europei. Are clădiri cu o arhitectură superbă, mâncare foarte bună și o viață de noapte palpitantă. Voi mai veni cu siguranță în România”, precizează Christian.

4 6 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments