Un american promite cel mai bun burger din România. Fast Food ca în SUA direct în București

Oamenii din toate colțurile lumii adoră să mănânce fast food pentru că preparatele de acest gen sunt delicioase, se află la orice colț și sunt o opțiune rapidă. Majoritatea persoanelor care sunt pe fugă aleg des bucatele pline de arome care sunt și gustoase. Iată că românii se pot bucura acum de un restaurant de tip fast food dirijat chiar de un american. The Cordndog Caravan este un deliciu pentru cei mai mulți care au trecut pe acolo.

Mâncarea de tip fast food a ajuns să fie dorită în toate colțurile lumii. Românii au acum la dispoziție un local pus pe picioare chiar de un american. The Corndog Caravan îi aparține lui Jeff americanu’, care a trecut de 50 de ani și s-a hotărât să dea Minnesota pe traiul din București. Bărbatul a reușit deja să aducă multe zâmbete pe fetele celor care i-au trecut pragul.

Restaurantul micuț se află pe strada Jean Louis Calderon nr. 49, iar clienții pot să opteze să mănânce pe terasă sau în interior. Aceștia trebuie să intre în bar pentru a comanda ceva de băut, iar cu siguranță cele 24 de tipuri de bere sunt o minune pentru cei care servesc alcool. De asemenea, gurmanzii au la îndemână un meniu specific unui carnaval american.

Corndog – 19
Oklahoma Onion Burger – 38
Beer Battered Chicken – 28
Beer Battered Codfish – 35
Beer Battered Corn on the Cob – 18

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments