Cele mai stranii tradiții din lume

Trăim într-o lume cu religii, triburi, tradiții și obiceiuri nenumărate în care este aproape imposibil să mulțumești o majoritate. Cu toate astea, iată că specialiștii au reușit să realizeze un top cu câteva tradiții care au fost văzute aproape de toată lumea cu aceeași ochi. Multe dintre ele sunt foarte puțin cunoscute.

Ritual șocant în India: ritualul acesta este practicat în cea mai mare parte în Karnataka, acolo unde bebelușii sunt aruncați de pe templul Sri Santeswar ce măsoară nu mai puțin de 50 de metri.

Trebuie specificat însă că micuții sunt prinși de familie într-o cârpă. Cu toate astea, obiceiul este unul șocant pentru cei mai mulți care au auzit de el.

Morții se hrănesc cu vin: romanii credeau în hrănirea morților, iar în unele locuri rudele decedatului pot turna miere, vin și alcool peste mormântul lor pentru ca aceștia să aibă pe lumea cealaltă.

Mireasa neagră în Scoția: obiceiul presupune aruncarea de ouă, lapte stricat și orice lucruri dezgustătoare peste proaspăta mireasă.

Aceasta este dusă apoi în oraș alături de tot alaiul. Ritualul o pregătește pentru un nou capitol în viață pentru că după ce trece prin aceste lucruri, toate problemele conjugale vor părea minuscule.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments