Locul care îmbină natura cu spiritul Urban

Astazi vom povesti despre Gradina Eden. Situată într-o zona extrem de frumoasa si buna a capitalei – Calea Victoriei, Gradina Eden este un loc preferat de foarte multe persoane care preferă să petreacă un timp de calitate intr-un mediu friendly, relaxat (la propriu, având în vedere că au hamace, perne pe care poți sta si savura o bere).
Gradina se afla in curtea Palatului Știrbei, mai exact în spatele palatului, iar acest lucru ofera cumva un aer de poveste.
Cumva această grădină de vară a fost construită pentru a aminti celor ce poposesc în curtea Palatului, ca acolo, cu secole în urmă, Barbu Dimitrie Știrbei organiza baluri de socializare high-class la care participa doar nobilimea.

Daca iti place poti citi si: Coffeol Bucuresti – Merita Incercat?

De baut la Gradina Eden - Descopera Bucurestiul

Ceva de baut la Eden

Am putea spune că această grădină „transmite” o poveste frumoasa pentru cei interesați, iar din ce am observat, vin si foarte mulți turiști pentru a se bucura de acest loc. Este un loc în care se vorbesc mai multe limbi deodata, însă un singur lucru îl au în comun toți acești oameni atât de diferiți: veselia.
Impresia pe care mi-a lasat-o Gradina Eden a fost una foarte bună, atmosfera este una pe care nu o întâlnești peste tot, oamenii sunt foarte relaxati si se poate citi pe fetele lor ca se simt bine, zâmbesc alături de prietenii lor. De asemenea, personalul este înțelegător, comanda trebuie să ți-o ridici singur, în sensul că nu vine niciun chelner la masa ta, ci mergi tu la cele 3-4 stand-uri, îți alegi ce doresti si aștepți până este gata.

Daca iti place poti citi si: TOP 20 Fotografii de primavara

Locatie Gradina Eden - Descopera Bcurestiul

Locatie Gradina Eden

Produsele lor sunt bune, preturile la fel, accesibile si ce mi-a plăcut a fost ca, dacă ei nu dispun de bucătărie, te lasă să îți comanzi din afara mâncare și să o servești acolo. E un bonus pentru ei, deoarece nu multi accepta soluția asta.
Pentru vara asta, unul dintre motto-urile lor este „Dă-ți refresh cu un fresh la Gradina Eden” așa că toată lumea este așteptată în această vară să se simtă bine, să zâmbească, să savureze băuturile puse la dispoziție și să admire natura care se desfășoară chiar în jurul lor.

Pe ei ii gasiti: Facebook: Gradina Eden

Adresa: Obtine indicatii

*Acest articol a fost creat de Andreea Popa

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

Redactie

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments