Cum sunt jurizate concurentele de la ,Bravo, ai stil’: Alex Abagiu a făcut dezvăluiri fără perdea

Alex Abagiu se bucură din acest sezon de rolul de jurat. Astfel, celebrul make-up artist jurizează pe cât de corect posibil cele 10 concurente alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

Fanii show-ului s-au bucurat să audă că fostul concurent de la ,,Asia Express” face parte din proiect, iar acum ascultă cu atenție comentariile sale.

Între timp, vedeta a mărturisit că este o persoană destul de exigentă și că mai ales apropiații știu acest lucru despre el.

Cu siguranță, unele din participante au aflat deja cum gândește bărbatul, dar și care sunt așteptările sale de la ele și de la cea mai iubită emisiune de modă de la noi.

”Cei care mă cunosc știu că sunt o persoană destul de exigentă. Ce-i în mână nu-i minciună. Eu sunt franc, încerc să fiu cât se poate de ferm cu ele. Îți spun sincer, un exercițiu pe care îl făceam pe vremuri era să nu țin minte numele oamenilor.

Mi se pare că atunci când ții minte numele oamenilor devii foarte personal cu ei și anumite granițe pot să devină destul de fine. Încerc să nu-mi aduc aminte numele oamenilor, mă ghidez după ce spune Ilinca: ‘Ți-o prezint pe concurenta X’, și în momentul ăla jurizez ca și cum o văd pentru prima dată. Lucru care funcționează foarte bine”, a mărturisit acesta, pentru wow news.ro.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments