Telefoane lansate în 2023: Apple, Samsung și OnePlus vin cu noi modele

Cele mai mari companii de smartphon-uri continuă să aducă pe piață modele noi, iar cei pasionați de astfel de gadget-uri și de tehnologie sunt cu siguranță cei mai fericiți pentru schimbările dese.

Astfel, Apple, Samsung, Google sau OnePlus continuă să își prezinte noile inovații în materie de telefoane inteligente pe care cel mai probabil tinerii din zilele noastre le îndrăgesc deja.

Aceștia trebuie să știe că noua gamă iPhone 15 ar putea ajunge pe piață în septembrie 2023, iar telefoanele companiei americane ar putea să aibă pentru prima oară portul de încărcare USB-C.

De asemenea, Samsung va prezenta Galaxy S23 în cazul în care compania sud-coreeană își va respecta calendarul în privința lansării de noi modele.

Amintim că Apple a obținut în 2022 conectivitatea prin satelit pentru situații de urgență pentru modelele iPhone, dar și conectarea pentru detectarea accidentelor rutiere.

În timpul acesta, Google a identificat mai multe modalități de folosire Tensor, cip personalizat la modelele Pixel 7 și 7 Pro.

Un telefon mult așteptat este și Samsung S23, care urmează să vină în prim-plan anul acesta cu upgrade-uri la camera foto și schimbări în materie de design.

De asemenea, un altul este Google Pixel 7A, care cel mai probabil va ajunge în fața pasionaților de tehnologie la sfârșitul primăverii sau începutul verii cu o variantă mult mai accesibilă.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments