Primul magazin MURMUR individual din România se deschide în Promenada Mall București

Promenada Mall București anunță inaugurarea primului magazin individual MURMUR din România, începând cu data de 21 decembrie 2023.

Aflat la nivelul 1 al centrului comercial, noul magazin MURMUR, cu o suprafață de 96 mp, se alătură celor peste 150 de magazine din Promenada Mall, contribuind la diversitatea și inovația vizitatorilor centrului comercial.

Odată cu deschiderea sa, magazinul va oferi clienților o reducere specială de 15% la toate produsele, până pe data de 7 ianuarie.

MURMUR, brandul românesc premium fondat în 2011 de către Andreea Bădală, a dobândit notorietate prin prezența sa la nivel mondial, cu magazine deschise în Europa, Asia, SUA și Canada. Celebrele articole vestimentare ale brand-ului sunt purtate de către vedete internaționale precum Beyonce, Madonna, Miley Cyrus, Lady Gaga și Kylie Jenner.

Colecțiile vestimentare MURMUR sunt recunoscute pentru măiestria și calitatea excepțională a pieselor, create cu grijă în atelierul propriu prin tehnici de cusătură manuală. Magazinul lansează colecții de tip capsulă, în ediții limitate, din materiale de cea mai înaltă calitate. MURMUR oferă o gamă variată de opțiuni vestimentare pentru orice moment al zilei sau orice ocazie: de la linia casual cu tricouri, pantaloni și colanți, până la elegantele ținute de seară.

Pentru mai multe detalii despre deschiderea noului concept de magazin MURMUR puteți găsi pe site-ul oficial al Promenada Mall, promenada.ro/.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments