Scandal la ‘Bravo, ai stil’: Alina și Sorina, suspectate că și-au cumpărat urmăritori falși

Emisiunea ,Bravo, ai stil’ a ajuns la un alt nivel, iar jurații sunt acum la limită în privința a două concurente. Mai exact, Alina și Sorina sunt acuzate că au trișat și că și-au cumpărat urmăritori falși pe Instagram pentru o susținere mai mare și în competiția televizată.

Fetele încearcă să țină pasul cu show-ul de la Kanal D 2 și să fie pe placul juraților, dar și celor de acasă, iar pentru a avea o imagine mai bună și în mediul online, două dintre ele ar fi investit sume mari în rețelele de socializare.

„Cineva s-a gândit să facă o faptă bună și să îmi cumpere undeva la 100.000 de urmăritori.(…) Asta a fost o chestie foarte gândită să îmi afecteze imaginea.

Nu vreau să dau absolut niciun nume, pentru că am contactat deja o grămadă de oameni și știu că este foarte greu să aflu cine a făcut asta, dar o să iau toate măsurile necesare, atât cât pot, ca să aflu cine mi-a făcut asta, pentru că, comparativ cu situația Sorinei, eu nu aveam 2000 de urmăritori, aveam un cont de aproape 20.000 de urmăritori reali, crescuți în foarte mulți ani”, a afirmat Alina.

De asemenea, Sorina a intrat și ea în colimatorul colegelor, după ce același lucru i s-a întâmplat și ei. Chiar și Raluca Bădulescu a insistat că tânăra și-ar fi cumpărat urmăritori falși.

„În aceeași zi când i-au urcat și ei, mi-au urcat și mie. Nu știu, nu înțeleg de ce, pentru că, chiar este o situație foarte nasoală”, a spus Sorina.

„Sorina, când ți s-a întâmplat ție faza cu Instagramul, emisia nu era pe post deloc. Nu știa nimeni nici măcar că sunteți concurente. Tu te legi de povestea care i s-a întâmplat Alinei”, a fost replica Ralucăi Bădulescu.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments