Programul STB și Metrorex de Paște 2023: cum circulă transportul în comun de sărbători?

Cu siguranță foarte mulți bucureșteni vor vrea să se plimbe prin oraș sau să ajungă la locurile stabilite cu prietenii în a doua zi de Paște, iar pentru acest lucru vor avea nevoie de transportul în comun. Iată că STB a anunțat că vineri și luni autobuzele, troleibuzele și tramvaiele din Capitală vor circula după un program de duminică.

„Având în vedere sărbătorile pascale, vineri, 14.04.2023 şi luni, 17.04.2023, liniile de transport public vor funcţiona conform programului unei zile de duminicǎ.

Totodată, în noaptea de Înviere serviciul de transport public va fi asigurat de autobuzele liniilor de noapte și de cele ale liniei 783, conform programului obișnuit. Suplimentar, STB SA va menține în circulație până la ora 03:00 tramvaiele liniei 41, care vor circula la intervale de 20 de minute”, a anunțat miercuri STB.

Circulația trenurilor de metrou în perioada sărbătorilor pascale:

”În zilele de 14, 15, 16 şi 17 aprilie 2023, trenurile de metrou vor circula pe toate magistralele, conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale”, a transmis, joi, Metrorex, într-un comunicat de presă.

Compania precizează că, în noaptea de Înviere, trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 1:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00, la un interval de circa 20 minute”.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments