Rihanna, detalii despre viața de mămică: ,,Pe ce fel de lume îmi cresc copiii?”

Rihanna a reușit să țină departe de urechile curioșilor vestea că este din nou însărcinată, iar acum a oferit câteva detalii despre temerile sale din postura de mămică. Starul internațional nu vorbește deloc des despre rolul pe care îl joacă în spatele pereților casei sale, astfel că fanii au fost surprinși să o cunoască și în acest fel.

Artista în vârstă de 34 de ani este însărcinată cu al doilea copil, iar cei care o iubesc speră ca solista să aibă o fetiță de această dată.

Deși mulți dintre oamenii care o văd pe scenă o consideră o persoană extrem de puternică, hotărâtă și fără prea multe temeri, lucrurile se schimbă atunci când vine vorba despre copiii ei.

Cântăreața susține că își pune multe întrebări de când a adus pe lume primul ei moștenitor, dar cu toate astea reușește să se bucure de viața de familie și o carieră impresionantă deja cunoscută de toată lumea.

,,Una dintre cele mai intimidante responsabilități din viață”. ”Te întrebi: Pe ce fel de lume îmi cresc copiii? Aceasta e planeta pe care vor crește? Începi să-ți pui o mulțime de întrebări. Așa afli că poți să faci orice, chiar și lucruri care par la început nebunești.

Cum ar fi acela de a accepta să cânți la Super Bowl în mijlocul perioadei de lăuzie. Ce naiba e în mintea mea? Dar te agăți de o asemenea provocare deoarece știi de ce ești în stare. Simți că nimic nu este imposibil”, a spus Rihanna, pentru Vogue.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments