Românii au talent: nou Golden Buzz pentru Amira. ,,Era evident că e un fenomen”

Amira a venit a doua oară la Românii au talent, dar de această dată a plecat acasă cu un Golden Buzz. Micuța de doar 6 ani a reușit să îi surprindă pe jurați și pe cei de acasă.

Aceasta iubește dansul, iar tot pentru pasiunea sa a urcat pe scena show-ului și în 2022, atunci când i-a făcut pe prezentatori să rămână fără reacție în fața maturității cu care s-a exprimat prin mișcările sale.

Iată că acum Andi Moisescu a considerat că cel mai bine ar fi să nu îi mai dea emoții și să o trimită direct în semifinale cu ajutorul butonului magic.

„Amira este un fenomen. Era evident de anul trecut și am conștientizat asta și ne-am tot gândit că a fost o scăpare a noastră că nu am apreciat suficient talentul ei încă de atunci”, a declarat Andi Moisescu după ce i-a dat Golden Buzz.

”Acum când a revenit, și cu un progres din punct de vedere artistic, era strigător la cer ca unul dintre noi să nu-i ofere acest buton auriu pentru că e clar că avem de-a face cu un fenomen”, a mai spus juratul.

„Nouă ne-a părut rău încă de anul trecut că nu am apucat să-i dăm un Golden Buzz. Iar când vezi un om atât de mic, care umple atât de frumos scena, nu ai cum să nu te bucuri”, a spus și Mihai Bobonete.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments