Scene violente la Survivor România 2023: spiritele s-au încins între Kamara și DOC

Spiritele s-au încins în ediția recentă din cadrul show-ului ,,Survivor România 2023”! Kamara și DOC au ajuns la cuțite, iar conflictul dintre ei a durat mai mult decât ar fi crezut coechipierii cu care împart tabăra din Republica Dominicană.

Cele două vedete din echipa Faimoșilor au fost la un pas de bătaie. Artiștii și-au aruncat cuvinte dure și au făcut câteva gesturi neașteptate în fața camerelor de filmat. În tot timpul acesta, ei au fost priviți de coechipierii care abia au putut să intervină între jignirile adresate.

Totul a început după ce sportivii din echipa roșie au pierdut al doilea joc de imunitate al săptămânii, moment în care au revenit pe insulă pentru a gândi o altă strategie și pentru a-și spune părerea despre greșelile din teren.

Doc, Bianca Patrichi, Crina Abrudan și Carmen Grebenișan au avut o discuție lejeră despre joc, iar la scurt timp Kamara a intervenit fără să fie numit în conversație. DOC a răbufnit imediat, fiind supărat de atitudinea jumătății trupei Alb Negru.

„Du-te acasă, ai grijă de copilul ăla, bă”, a spus cântărețul. Kamara s-a ridicat atunci rapid și s-a îndreptat către el țipând: „Tu nu pomenești de copilul meu în viața ta, ai auzit? Tu nu pomenești de copilul meu! Nu pomenești de copilul meu! Bă, nu vorbi de copilul meu, ai înțeles?”, a repetat violent Kamara.
meriți să fii scuipat!”

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments