Serialul ,Clanul’, în topul preferințelor telespectatorilor: seria TV a fost lider de audiență de Paște

Un nou episod din serialul ,Clanul’ i-a adunat pe români în fața micilor ecrane chiar și în ziua de Paște. Protagoniștii seriei de la Pro TV sunt acum într-o poziție dificilă în căutarea urmelor din trecut care i-au adus în acest punct.

Luptele dintre poliție și mafie sau clanuri și familie are în spate povești neîncheiate, traume și multe adevăruri ascunse pe care abia la finele proiectului le vor afla.

Iată că serialul a găsit cheia succesului, iar de la primele episoade se bucură de nenumărați fani în fiecare zi de difuzare.

De asemenea, vestea uriașă pentru actori și producători a venit din dreptul celor 7 puncte de rating și 19.6% share în intervalul 19:58 – 22:24, în rândul publicului cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani.

În timpul acesta, televiziunea de pe poziția secundă avea 5.6 puncte de rating și 15.8% share. Astfel, la nivel național, peste un milion de români au vizionat episodul din ziua de Paște oferit de ,Clanul’, iar în minutul de maximă audiență (22:08) peste 1.3 milioane de telespectatori erau cu ochii pe Pro TV.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments