Cea mai scurtă jurizare din competiția ,Bravo, ai stil’: Sorana a reușit să îi impresioneze pe specialiști

Recenta gală din cadrul emisiunii ,Bravo, ai stil’ a reușit să marcheze o premieră: cea mai scurtă jurizare din istoria competiției de modă.

Sorana a fost concurenta care a avut o apariție inedită în platou. Tânăra a ales o ținută complet albă la care a adăugat o coafură surprinzătoare și bijuterii superbe care să îi scoată în evidență alegerile vestimentare, lucru care i-a făcut pe jurați să îi ofere 5 pe linie.

„Nu pot să nu remarc că, până în acest moment, ești singura concurentă care a făcut styling”, a declarat Maurice, în timp ce a întors panoul cu nota 5 pentru Sorana.

„Pe mine mă duci cu gândul spre Christina Aguilera, în special în zona capului, semeni foarte tare cu ea în contextul ăsta și semeni pentru că ai respectat niște elemente care sunt definitorii când vine vorba de beauty pentru perioada despre care noi vorbim.

Îmi plac foarte mult sprâncenele ață, ce ai tu la ochi, acum, este superb, nu mă omor însă după ce ai făcut la nivelul machiajului pentru că mă duci puțin într-o zonă de arlequin dar este un detaliu minor în contextul ăsta. Bravo, dragă!”, a explicat Alexandru Abagiu, dându-i nota 5 Soranei.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments