Spectacole la Teatrul Coquette: ,,Legenda lui Martie” și ,,Doamne, ce zile minunate!”

Dacă nu ai planuri pentru weekend-ul care abia așteaptă să vină, ai ocazia să participi la două spectacole senzaționale de care cel mai probabil copiii pe care îi ai în preajmă se vor bucura.

Micuții se pot trezi cu zâmbetul pe buză sâmbătă, 11 martie, la orele 11:00, datorită celei mai noi producții dedicate lor numită „Legenda lui Martie.”

De asemenea, dacă vrei totuși să ai parte de câteva ore în plus de somn la final de săptămână și te decizi să ieși mai târziu din casă, ai opțiunea să privești piesa ,,Doamne, ce zile minunate!”, care începe la orele 19:00.

,,Legenda lui Martie” este inspirată dintr-o legendă românească deosebită din nordul țării, care spune că lunile anului s-au înțeles ca fiecare să stea pe cer până când Soarele va fi răsărit de 30 sau 31 de ori.

Cu: Mihai Căpățînă, Gabriel Costan și Ruxandra Bălașu
Regia: Ruxandra Bălașu

,,Doamne, ce zile minunate!’‘ este realizată după Samuel Beckett și prezintă povestea omului contemporan. Mai exact, a unei femei care stă îngropată într-o movilă de pământ și își vorbește viața în loc să o trăiască. Astfel, vorbitul ia locul acțiunilor pe care le face.

Cu: Ruxandra Bălașu, Pavel Bârsan și Ioana Lixandroaia
Regia și adaptarea aparține lui Mihai Manolescu

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments