Târgul de Turism al României de la ROMEXPO: 151 de companii din 10 țări au fost prezente

ROMEXPO a organizat Târgul de Turism al României – ediția de primăvară, acolo unde au ajuns peste 20.000 de vizitatori care au beneficiat de cele mai bune oferte de vacanță.

Evenimentul a avut loc între datele 23 și 26 februarie și va fi prezent în fiecare an în același context. Manifestarea a înregistrat un grad de internaționalizare de 49% la Târgul de Turism al României, acolo unde au participat 151 de companii și 10 țări precum: Bulgaria, Cipru, Egipt, Grecia, Israel, Moldova, Polonia, România, Turcia, Ungaria.

Ofertele atractive pentru cei mai plimbăreți nu au lipsit nici pentru cei care s-au arătat interesați să descopere mai bine Republica Moldova.

„Ne bucură foarte mult feedback-ul pozitiv primit după încheierea evenimentului. Pe de o parte, vizitatorii au fost extrem de mulțumiți că agențiile au adus la târg cele mai dorite și mai populare destinații, reduse chiar și cu 50%, iar pe de altă parte, companiile prezente și-au atins atât obiectivele de vânzări, cât și cele de imagine. Le mulțumim tuturor pentru participare și colaborare. Sperăm să ne revedem la fel de implicați și entuziasmați și cu aceeași energie la ediția din toamnă”, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments