Top 5 filme horror din 2023

Mulți oameni adoră filmele de groază pentru că doar acestea reușesc să îi țină captivați pe tot parcursul momentelor de relaxare alături de familei sau prieteni. Desigur că majoritatea dintre persoanele care iubesc acest gen vor să știe care sunt cele mai urmărite din noul an. Trebuie să le încerci și tu!

M3gan

Un inginer robotic de la o companie de jucării reușește să construiască o păpușă reală care începe să își capete o viață proprie. Din păcate, ea ajunge să îi bântuie pe cei care îi stau în cale.

True Haunting

În această peliculă este vorba despre povestea terifiantă a primului exorcism televizat pe NBC în anul 1971. Segmentul de știri a adus audiențe maxime și a fost un succes, dar exorcismul nu.

https://youtube.com/watch?v=m7ZcmI_p0PE

Snow Falls

Totul începe după ce un student la medicină se alătură celor patru prieteni într-o cabană îndepărtată pentru a sărbători Anul Nou. Din păcate, petrecerea devine periculoasă după ce o furtună brutală de zăpadă îi izolează pe copii.

Knock at the Cabin

O fată și părinții ei sunt luați ostatici de patru străini înarmați care cer familiei să facă o alegere șocantă pentru a evita apocalipsa.

Evil Dead Rise

O poveste întortocheată despre două surori înstrăinate a căror reuniune este întreruptă de apariția unor demoni a reușit să șocheze pe toată lumea. Cele două se luptă pentru supraviețuire, timp în care se confruntă cu o versiune de coșmar a familiei lor.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments