Unde poți să mănânci cei mai buni burgeri din București?

Cu siguranță majoritatea oamenilor sunt îndrăgostiți de burgeri. Preparatul a devenit rapid renumit în toată lumea, iar în zilele noastre se află în meniurile multor restaurante de top. Iată unde poți să te bucuri de cel mai bun burger în Capitală!

The Temple Social Pub

„Burger-ul este deosebit, făcut numai din produse proaspete și de calitate, iar cartofii pai sunt printre cei mai buni cartofi gustați vreodată. Locația e super, ceea ce o face specială este atmosferă intimă cu stilul de decor retro-vintage, personalul foarte prietenos și clientela atent selectată”, arată unul dintre review-uri.

Burger Van

Primul food truck adevărat din România a fost lansat ulterior la Control, iar de mulți ani pregătește zilnic burgeri cu carne proaspătă.

Furgoneta

Aceasta a fost lansată în 2016 și mai apoi s-a extins în alte 3 locații unde reușește să impresioneze pasionații de burgeri cu cele mai bune rețete.

Circus Pub

Circus Pub a fost inclusiv premiat la BurgerFest, este un local casual, cu mâncare bună și cu un slogan care a reușit să atragă privirile tuturor: „Pizza, burgers and cold beer as your ex-girlfriend heart!”.

Modelier

Modelier aduce în prim-plan varietate și libertatea clientului de a-și face propriul burger după pofta inimii, motiv pentru care este adorat de majoritatea românilor.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments