Unde poți să te petreci de Halloween în București?

Românii au adoptat și ei sărbătoarea de Halloween, iar mulți dintre aceștia abia așteaptă să se costumeze în diverse personaje și să se petreacă la finalul lunii octombrie. Bucureștenii sunt cei mai fericiți pentru că au în prim-plan multe variante pentru a face asta. Iată care sunt opțiunile lor!

Berăria H: cei care doresc să se bucure de o atmosferă de neuitat sunt așteptați la această locație sâmbătă, 28 octombrie. Accesul este gratuit, dar este nevoie de rezervare pentru a prinde loc la masă.

West Side Hallo Fest: în weekend-ul 27-28 octombrie bucureștenii sunt așteptați la Lacul Morii pentru un eveniment dedicat celei mai înspăimântătoare sărbători.

”42.100 de metri pătrați vor fi transformați într-un tărâm de poveste. Timp de trei zile, zona Lacului Morii, din Sectorul 6 al Capitalei, va fi locul unde se va desfășura prima ediție a West Side Hallo Fest.

Insula, digul, dar și o parte de la baza lui vor fi amenajate în tematica de Halloween. Nu mai puțin de 15,5 tone de dovleci vor fi pregătiți atât pentru decor, cât și pentru atelierele de sculptat și pictat, organizate pentru cei mici.

Lucrările vor putea fi admirate de vizitatori în cadrul unei mari expoziții. De asemenea, o parte dintre aceștia vor deveni felinare ce vor lumina o porțiune din lac”, a transmis Primăria Sectorului 6.

Castelul Bran: cu siguranță cei care au posibilitatea să ajungă în zonă trebuie să ajungă la Castelul Bran mai ales în această zi înfricoșătoare în cursul zilei de sâmbătă, 28 octombrie. Petrecerea o să fie cu siguranță una de pomină, iar biletele de intrare sunt între 250 și 800 de lei de persoană.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments