VIDEO/ Melodia de Crăciun care a detronat câtecul „All I Want for Christmas is You”

Imagine de 12019 de la Pixabay

Melodia „Christmas Tree” al Brendei Lee ajunge pe locul 1. Cântecul a depășit piesa „All I Want for Christmas Is You” a lui Mariah Carey, fiind prima melodie de sărbători care a ajuns în topul Billboard’s Hot 100 în acest sezon.

„Rockin’ Around the Christmas Tree”, pe care Lee l-a înregistrat în 1958, când avea doar 13 ani, este o melodie sezonieră extrem de populară. Aceasta a făcut parte și din coloana sonoră a filmului din 1990 „Home Alone”.

În ultimii ani, piesa a ajuns pe locul 2 de mai multe ori, în preajma Crăciunului, fiind sub melodia „All I Want for Christmas Is You” interepretată de Carey, scrie New York Times.

  • Pentru anul 2023, Brenda Lee s-a gândit să aducă piesa mai mult în atenția publicului. Așa că a făcut un nou videoclip pentru acestă melodie și și-a deschis un cont de TikTok.

Iar aceste lucruri au făcut-o pe temerara de 78 de ani să o surclaseze pe Mariah Carey.„Nu-mi vine să cred că e pe locul 1”

„Nu-mi vine să cred! Nu-mi vine să cred că «Rockin’ Around The Christmas Tree» este pe locul 1, la 65 de ani de la lansare”, a spus artista.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments