Bucharest Crush

Salutări!

V-aţi dorit vreodată să fiţi atât de sinceri cu anumite persoane, încât cuvintele par imposibil de rostit? Şi nu din timiditate.. ci pur şi simplu sunt unele sentimente pe care nu putem ..sau, nu mai putem sa le transmitem. De ce? Pentru ca nu există suficient timp sau pentru ca tocmai timpul a schimbat o situaţie ce ţie ţi-a rămas întipărită pe creier.


De la simple mesaje pe care voiai să le transmiţi în metrou, într-un tramvai, pe stradă.. până la cele pe care le ţii strâns de tot in interiorul tău.. acele simple mesaje sau nu, pot fi postate pe Bucharest Crush pentru acea persoană. Cu toţii avem acea persoană. De ce să minţim? Fie ca ne-a surprins cu un zâmbet, fie că ne-a încalzit palmele într-o seară geroasă, fie că ne-au însoţit în minte luni şi ani de-a randul sau pur şi simplu ne-au luminat retina.. persoanele acestea există, din fericire.

Bucharest Crush este un proiect inţiat de tineri creativi, cu idei ce prosperă cu fiecare zi mai tare. Sperăm din suflet să fie continuat de voi, cei ce ciţiţi şi ne transmiteţi mesajele voastre anonime. Iar pentru asta, nu putem decât sa vă mulţumim şi să vă întâmpinăm de fiecare dată cu propuneri tot mai interesante. Acest nou proiect, interesant şi plin de speranţă, şi-a făcut apariţia pe Facebook de o săptămână, având un impact tare plăcut asupra noastră. Hai şi voi în comunitatea noastră, vă aşteptăm mesajele anonime pentru a le transmite tuturor şi, cine ştie, poate se pot schimba idei, sentimente şi gânduri. BUCHARESSSST CRUSHH OOOON!

https://www.facebook.com/bucharestcrush/

 

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

Redactie

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments