Bucurie mare în direct cu Moș Crăciun la radio Itsy Bitsy

Moș Crăciun are deja emisiunea lui, la radio Itsy Bitsy. Seară de seară, în timpul săptămânii, el așteaptă telefoanele și mesajele copiilor, răspunde întrebărilor lor și le oferă primele daruri din acest sezon.

În săptămânile următoare, până în Ajun de Crăciun, în fiecare seară de luni până vineri, copiii pot suna la numarul de telefon 0725 300 700, între orele 20:00-21:00, să vorbească în direct cu Moș Crăciun.

Mosul își așteaptă prietenii vechi și noi cu poveștile lor de peste an, cu colinde si poezii, care fac din perioada sărbătorilor bucuria celor mari si mici!

Supereroii Itsy Bitsy sunt primii care l-au așteptat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de revedere! Itsy și Bitsy au vorbit cu cei mici și au adunat o listă lungă de întrebări pentru Moș Crăciun.

Dupa ce Moșul va răspunde întrebărilor tuturor, va împărți daruri, va avea parte și el de o surpriză. Supereroii îi vor organiza o petrecere – surpriză, chiar în Ajunul Crăciunului, care va fi transmisă și pe Facebook Itsy Bitsy, astfel încât magia și bucuria sărbătorilor să ajungă în casele familiilor cu copii și prin mediul online.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments