Pregătirile pentru târgul „Winter Wonderland” sunt în toi. Surorile Oșoianu, Inna și The Motans, pe lista artiștilor care vor susține concerte

A început numărătoarea inversă pentru „Winter Wonderland”, cel mai mare târg de sărbători, indoor și outdoor din România.

Pentru bucureșteni, în Hala istorică Laminor se amenajează un loc de poveste, „Winter Wonderland”. Clădirea în suprafață de șapte hectare se transformă ea însăși într-o poveste.

Magia sărbătorilor este în primul rând despre bucuria și uimirea din ochii copiilor. Cei mici îl vor putea întâlni pe Moș Crăciun, chiar la târg. În „wonderland” vor fi și spectacole, ateliere creative și spații de distracție concepute special pentru ei. Atracții ale iernii precum patinoarul și derdelușul își vor găsi locul potrivit în zona outdoor a târgului.

Târgul îmbină clasicul cu neconvenționalul în decorarea spațiului generos și prezentarea produselor specifice. Alături de brazii împodobiți, bucureștenii vor găsi și plante exotice. Pe lângă mâncarea tradițională și vinul fiert vizitatorii vor avea parte și de lounge-uri și coktailuri.

Atmosfera va fi întreținută atât de muzica românească, cât și de cea străină. Artiști de top vor urca pe scena „Laminor Winter Wonderland” în fiecare weekend, până pe 3 ianuarie.

Uite cine va susține concertele:

  • Joi, 30 noiembrie, de la ora 19.00: Nicole Cherry, Guess Who și Antonia;
  • Vineri, 1 decembrie, spectacol dedicat Zilei Naționale a României:

– de la ora 14.00: Surorile Oșoianu, Rapsodia Carpaților și Ana Maria Părășcioiu, Romanița, Fanfara Angelys (dirijor Marius Firică);

– de la ora 19.00: Inna, Feli și Killa Fonic;                       

  • Sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 19.00: Mira, Alina Eremia și The Motans

Accesul la eveniment

În zona târgului (bd. Basarabia nr. 256)  se poate ajunge cu metroul (stația Republica), dar și cu mijloacele de transport în comun de suprafață (tramvaiele 36 și 46, autobuzele 406, 452, 454, 457, 458, 509, 103, N109, N125).

Vizitatorii care vor veni la târg cu mașina personală pot uita de grija locului de parcare, pentru că Hala Laminor dispune de o parcare subterană de 1700 de locuri cu acces din șoseaua Industriilor, unde accesul va costa 10 lei/zi.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments