Ce inseamna succesul pentru tine?

Am hotarat sa fac aceste articole cu diverse pareri de la oamenii din jurul meu, respectiv ai conceptului creat de mine, intrebarea de astazi a fost ce inseamna pentru ei succesul? Iar raspunsul lor suna cam asa!

Ce inseamna pentru voi succesul ?

Ioana (Instagram)

Pe lângă faptul că noțiunea de succes variază de la o persoană la alta, există atâtea variante de a-l defini în funcție de ce urmărești. Succesul poate sta în lucrurile mici și poate veni repede; sau poate însemna acel ceva măreț pe care îl aștepți – uneori prea mult. Poate însemna o carieră, o familie fericită, a avea un copil sau mai mulți, a avea un animal de companie sau mai mulți; sau poate bani și faimă. Sunt desigur mulți pentru care succesul înseamnă ceva material, tangibil, din plin.
Însă pentru mine, momentan succesul nu înseamnă nimic din cele de mai sus. La 25 de ani, pentru mine, succesul a însemnat și înseamnă să produci o schimbare care are un impact pozitiv asupra unei persoane (chiar și propria persoană), unui grup de oameni, unei societăți – de ce nu. Atunci când reușești să produci o schimbare, cât de mică, cred că poți vorbi despre succes.
Dar, în speță, cred că succesul însemnă să îți îndeplinești un vis pe care l-ai avut fie de mic, fie din trecutul recent.

Ana Maria (Instagram)

Dacă ar trebui sa găsești o definiție a succesului si ai cauta o în dex, ar fi simplu. Este egal cu rezultate favorabile. Doar ca, în afara google-ului, lucrurile sunt relative. Discutabile. O sa ma rezum la mine. Pentru mine ar inseamna o simbioză între partea sufletească și cea profesională. Un amalgam ce se îmbină perfect si la care este greu sa ajungi. Important este, probabil, sa ti invingi barierele si sa te autodepasesti, pentru a deveni cea mai bună variantă a ta. Iar daca reușești.. îl poți numi un succes. Anyway, mi ar plăcea sa mi fie pusa aceiasi intrebare si peste 20 de ani. Ceva mi spune că as avea un alt răspuns.. sper doar sa fie asemănător.

Viorel (Instagram)

Pentru mine, succesul in viața face referire la acel moment in care ai realizat ceva ce credeai ca nu o realizezi vreodată. Doar cu puțin curaj și cu ambiție, poți ajunge destul de sus. :heart:
Așa cum a spus și Ana… întrebarea asta mai trebuie pusă și peste 20 de ani.

Razvan (Instagram)

Pentu mine succesul inseamna in primul rand a nu fi nevoit sa te trezesti dimineatsa pentru a ajunge la timp intr un loc unde nu ti face placere sa fii. Succesul pt mn mai inseamna sa iti permiti lucrurile pe care ti le doresti, fie ca e vorba de un ceas mai scump, o gheata faina sau un tort de ciocolata mai extravagant. Si nu in ultimul rand a fi de succes inseamna sa ai ceva al tau, pe care il poti creste zilnic si care iti aduce acea multumire interioara. Sa simti ca tu contezi cat de putin.
A si ca lumea te apreciaza pentru ceea ce faci. Si asta ar mai definii succesul asa cum il vad eu!

 

Pentru tine ce inseamna succesul? Asteptam mesajele tale in comentarii!

Descopera Bucurestiul

 

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

Redactie

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments