Cele mai ciudate lucruri despre soții Ceaușescu: ce obiceiuri aveau?

Epoca de Aur a fost în conformitate cu visele lui Nicolae Ceaușescu. Acesta a reușit să facă numele țării cunoscut, timp în care își permitea aroganțe la care majoritatea românilor nici nu se gândeau.

Au existat de-a lungul timpului speculații care mai de care mai ciudate, dar și fapte reale care circulau despre soții Ceaușescu.

Mulți au luat la cunoștință faptul că dictatorul obișnuia să nu poarte decât o singură dată un costum, că își punea securiștii apropiați să guste de mâncare pentru a nu exista vreun pericol de îmbolnăvire sau că el alături de soție ar fi avut conturi bancare în străinătate pentru bani pentru o eventuală evadare.

Cei mai mulți istorici au subliniat că fostul președinte al țării era obsedat de siguranță și sănătate, dar și de securitate și spionaj. Cu toate astea, se pare că celebrul cuplu nu uita și de distracții, mai cu seamă că aveau la îndemână toate cele necesare.

Mai exact, acesta adora să se mândrească în văzul tuturor cu bogățiile sale și cu rolul pe care îl avea, astfel că nu se ferea să dea petreceri uriașe și să bea până la refuz.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments