Cum să te distrezi aproape gratuit în București: ce activități poți face?

Cu siguranță cei mai mulți români s-au gândit că în perioada aceasta greu încercată din punct de vedere financiar sunt obligați să stea mai mult timp în case și să renunțe astfel la viața socială. Iată că există câteva lucruri de făcut distractive pentru care nu este nevoie să cheltuiești foarte mulți bani! Ce poți face în timpul liber în București?

Concerte în aer liber: urmărește evenimentele gratuite unde poți să ieși în aer liber și să te distrezi alături de ceilalți bucureșteni la un concert organizat de Primăria Capitalei.

De cele mai multe ori astfel de spectacole au loc în sezonul cald. Desigur că aici poți să scoți câțiva bani din buzunare pentru o băutură răcoritoare sau pentru bunătățile de la tarabele din zonă.

Citește în Cărturești: poți să te plimbi ore întregi în cea mai frumoasă librărie din România care se află în fostul Palat Chissoveloni din Centrul Vechi.

Se poate ca aici să îți găsești noi prieteni cu care să discuți despre cărți, dar și să îți iei câteva momente pentru tine în care să stai pe unul din fotoliile de acolo.

Plimbare în parc: în zilele cu momente moarte în care vrei să ieși totuși în oraș, dar să nu cheltuiești prea mulți bani, îți este recomandat să alegi unul din parcurile deosebite din Capitală unde să te bucuri de aer liber, dar și de liniște. Cei mai mulți își dau întâlnire în Herăstrău sau I.O.R.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments