Luptători MMA care au făcut istorie: sunt cei mai buni din toate timpurile

Cei mai buni luptători de MMA din toate timpurile.

Specialiștii au realizat un top al celor mai buni luptători MMA din toate timpurile pe baza a trei criterii foarte importante precum: carieră primară, longevitate și tehnică. Iată care sunt sportivii aleși care au reușit să facă istorie!

Anderson Silva: ,,The Spider” rămâne în mintea pasionaților pentru faptul că i-a învins pe cei mai mari luptători din acea vreme, care au ieșit pierzători din ring, devenind astfel spaima tuturor luptătorilor.

Fedor Emelianenko: acesta a rămas neînvins în 28 de meciuri drepte. De asemenea, a reușit să îl doboare și pe celebrul Antonio Rodrigo Noguira sau Mirko Filipovic într-o decizie clară.

Royce Gracie: din 1993 până în 1995 a reușit să câștige nu mai puțin de trei turnee și a oprit toți cei 11 adversari care au avut curaj să îi țină piept.

Randy Couture: sportivul a atins o premieră atunci când a câștigat șase din cele șapte lupte avute, învingând concurenți de nivel înalt precum: Kevin Randleman (TKO), Jeremy Horn (decizia) Tsuyoshi Kohsaka (decizie) și Pedro Rizzo (de două ori, o dată de TKO, o dată prin decizie).

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments