Luptători MMA care au făcut istorie: sunt cei mai buni din toate timpurile

Specialiștii au realizat un top al celor mai buni luptători MMA din toate timpurile pe baza a trei criterii foarte importante precum: carieră primară, longevitate și tehnică. Iată care sunt sportivii aleși care au reușit să facă istorie!

Anderson Silva: ,,The Spider” rămâne în mintea pasionaților pentru faptul că i-a învins pe cei mai mari luptători din acea vreme, care au ieșit pierzători din ring, devenind astfel spaima tuturor luptătorilor.

Fedor Emelianenko: acesta a rămas neînvins în 28 de meciuri drepte. De asemenea, a reușit să îl doboare și pe celebrul Antonio Rodrigo Noguira sau Mirko Filipovic într-o decizie clară.

Royce Gracie: din 1993 până în 1995 a reușit să câștige nu mai puțin de trei turnee și a oprit toți cei 11 adversari care au avut curaj să îi țină piept.

Randy Couture: sportivul a atins o premieră atunci când a câștigat șase din cele șapte lupte avute, învingând concurenți de nivel înalt precum: Kevin Randleman (TKO), Jeremy Horn (decizia) Tsuyoshi Kohsaka (decizie) și Pedro Rizzo (de două ori, o dată de TKO, o dată prin decizie).

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments