MaCa-Magazin de cafea. O nouă cafenea din capitală ne face cu ochiul

Sharing is caring!

MaCa – Magazin de cafea este cea mai nouă cafenea deschisă în București. Aproximativ două săptămâni au trecut de când acest rai pentru iubitorii cafelei a început să fie frecventat de bucureșteni și nu numai.

Magazinul de cafea este o afacere preluată, devenită acum afacere de familie

Un loc în care este pusă pasiune și care a revenit la viață după ce a fost închis o durată de timp. De cafenea se ocupă acum cine trebuie. Deoarece în ceea ce faci trebuie pusă pasiune și dragoste, ca să ajungi la un rezultat satisfăcător atât pentru tine cât și pentru publicul tău. Drept pentru care a fost nevoie ca proprietarul să își dea demisia din domeniul IT ca să se dedice 100% cafenelei, adevărata sa menire.

Cafeneaua este situată pe Blvd. Mihail Kogălniceanu, nr. 16, între Facultatea de Drept și Liceul Gh. Lazăr. Este la 10 minute de mers pe jos, mai mult sau mai puțin, față de parcul Cișmigiu. Nu-i așa că numai auzind asta parcă ai da o fugă pe acolo numai să îți poți lua un latte to go pentru a te relaxa în maiestuosul parc?

În Magazinul de cafea, zis si MaCa, găsești de la esspresso scurt la cappuccino aromat și cu multă spumă. Cei ce se ocupă de afacere urmează să adăuge și alte produse în meniu. Însă ușor ușor, ca pentru a vedea ce place clientelei sau ce ar putea atrage cât mai mulți cafengii într-un singur loc.

Pe lângă asta, ce e interesant este că îți poți cumpăra cafea vrac, pentru acasă, dacă ai chef să beneficiezi de același gust bogat și savuros în intimitatea locuinței tale. Ori o poți cumpăra pentru a o face cadou cuiva la fel de înnebunit după licoarea magică. În plus, boabele aromate ale sortimentului tău preferat de cafea îți sunt râșnite pe loc, la bar. Asta ca să faci procesul de obținere al cafelei cât mai simplu cu putință. Să îți rămână mai mult timp pentru a o savura pe îndelete!

Dar evident că poți servi cafeaua la MaCa oricând te afli în zonă

Sau când vrei să îți dai întâlnire cu prietenii ori cu cineva special. Un mobilier clasic, ce păstrează patina timpurilor trecute, dar atât de elegante, te îmbie la visare sau la lectură. Alături de o cafea de calitate, bineînțeles. Un mic bar exterior completează farmecul cafenelei. De aici îți poți lua cafeaua ta preferată to go, atunci când ești pe fugă spre facultate sau muncă.

Prețurile pentru variantele to go sunt foarte accesibile, mai ales pentru zona capitalei. De exemplu poți cumpăra un esspresso cu 4 lei sau un cafe latte cu 6 lei. Foarte rezonabil pentru momentele când nu ai timp să poposești pentru o după amiază liniștită în Magazinul de cafea. Sau când nu te poți decide prea ușor ce fel de sortiment de cafea ai vrea să iei pentru acasă, pentru momentele tale prețioase.

Așadar, nu mai pierde vremea! Mergi și savurează cât mai curând o cafea energizantă la MaCa-Magazin de cafea. Apoi revino aici și spune-mi cum a fost experiența.

Sursa foto: Facebook MaCa-Magazin de cafea

Sharing is caring!

Post Author: Oana M

Eu sunt Oana M. și îmi place să scriu. Mai ales despre cărți și călătorii, locuri faine și filme. Dar pot crea o poveste despre orice altceva, atâta vreme cât mă pasionează acel subiect. Sunt open minded și jonglez și cu fotografia. Am studiat Comunicare și Relații Publice, deci Mad Men e un serial pentru mine. Dar am și o parte întunecată și curioasă, prin urmare vizionez și citesc thrillere psihologice. Când nu scriu aici, postez recenzii pe Booknation și articole diverse pe blogul meu Blogtomedia.com. Also, ma găsești și în social media pe pagina de Facebook personală, pe pagina blogului și pe Instagram.

4 thoughts on “MaCa-Magazin de cafea. O nouă cafenea din capitală ne face cu ochiul

  Mirela

  (January 6, 2020 - 8:02 am)

  Sunt foarte ok. Multumesc pentru recomandare si La Multi Ani 2020 😀

  Alexandra

  (November 17, 2019 - 7:29 pm)

  Fac o cafea chiar foarte buna. Multumesc mult pentru recomandare!

  Adrian

  (November 13, 2019 - 10:12 am)

  Mi-a facut o impresie buna aceasta cafenea. Chiar mi-a placut.

  Adriana

  (October 20, 2019 - 7:57 pm)

  Daaa, cafeaua lor este delicioasa! 🤗

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.