Noi tablete de ciocolată de ciocolată Raffaello și Ferrero Rocher

Producătorul de renume global în industria ciocolatei anunță lansarea pe piața din România a gamelor de ciocolată premium Ferrero Rocher și Raffaello. Noile tablete de ciocolată care îți vor delecta gusturile fine oferă experiențe multisenzoriale surprinzătoare și marcheză astfel intrarea Ferrero în segmentul de ciocolată premium, premieră în istoria companiei.

Tabletele sunt disponibile în variante de 90 de grame astfel: Ferrero Rocher Ciocolată cu Lapte, Ferrero Rocher Ciocolată Neagră cu 55% Cacao și Raffaello Ciocolată cu Migdale și Fulgi de Cocos.

Acestea sunt inspirate din specialitățile emblematice Ferrero Rocher care sunt realizate cu bucăți crocante de alune de pădure, ciocolată delicioasă și fină și umpluturi cremoase și rafinate.

,,Timp de peste trei ani, o echipă de 50 de oameni a lucrat pentru a dezvolta mai mult de 300 de tipuri de rețete înainte de a găsi echilibrul corect al gustului pentru o nouă modalitate de a experimenta Ferrero Rocher și Raffaello.

Cu această lansare, ne-am dorit să aducem o nouă dimensiune în universul ciocolatei premium, inspirată de cele mai iconice branduri ale noastre, iubite de generații în întreaga lume. Fiecare pătrățel de ciocolată este creat pentru a-i duce pe consumatori într-o călătorie delicioasă a gustului.

Domul fin de pe fiecare bucățică, ce amintește de forma specialităților Ferrero Rocher și Raffaello, este o invitație la descoperirea diferitelor straturi din interior, garantând o experiență specială. Noile produse reprezintă o dovadă a angajamentului nostru continuu față de excelență și calitate, principii care au definit întotdeauna compania Ferrero”, declară reprezentanții Ferrero.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments