Primul centru de igienizare dentară din România: echipa este formată doar din medici și specialiști atestați

Primul centru de igienizare dentară din România are de acum două locații deschise în București care sunt la îndemâna tuturor clienților ce își doresc un zâmbet sănătos.

Studiile recente arată că 50% dintre românii cu vârsta de peste 35 de ani manifestă o parodontoză, iar 40% dintre românii din mediul urban au cel puțin un dinte lipsă. În vederea rezolvării acestor probleme s-a lansat primul centru special de îngrijire care folosește exclusiv proceduri de profilaxie.

Astfel, de astăzi, cabinetul vine în prim-plan cu proceduri executate cu echipamente profesionale, tehnologie de ultimă generație și niciun fel de durere pentru pacienți.

Sediul se află sub brand-ul Dental Hygiene Center și are două locații deschise în zona Floreasca și Casin din Capitală. De asemenea, proiectul îi aparține lui Iulian Plescan, care face parte din grupul medical ARES.

,,Sunt persoane care merg cu o recurenta de neclintit la saloane de ingrijire a parului, a pielii, a unghiilor. Este inca de necrezut ca acordam atentie ingrijirii corpului, dar cand vine vorba de sanatatea orala, mergem la igienizarea danturii mai rar de o singura data pe an.

Asta in conditiile in care, efectuata trimestrial, igienizarea reduce cu 40% riscul de a dezvolta o carie dentara si, implicit, scade presiunea pe bugetul necesar pacientului pentru interventiile stomatologice scumpe. “, declara Iulian Plescan, fondator al Dental Hygiene Center.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments