Românii au talent 2023 ediția 4: show de zile mari și Golden Buzz oferit de Mihai Bobonete

Show-ul ,,Românii au talent” a venit cu o nouă ediție deosebită în fața publicului. Cei mai mulți românii au așteptat cu sufletul la gură episodul cu numărul patru care a oferit șansa unui alt concurent să meargă direct în finală.

Sara Piliego a urcat pe scena emisiunii de talente vineri seară, 10 februarie, iar Mihai Bobonete a fost cel care i-a oferit singurul său Golden Buzz. Sara are 12 ani și a reușit să cucerească publicul, dar și juriul.

Momentul său plin de emoție i-a lăsat pe telespectatori fără cuvinte, iar celebrul comediant a mărturisit la finalul numărului că momentul i-a adus aminte de Darius, câștigătorul sezonului 12. Fata s-a născut în Italia, într-o familie compusă dintr-o mamă româncă și un tată italian.

Cu toate astea, părinții ei au considerat că fiica lor ar putea avea o educație mai bună în România, iar acum aceasta se obișnuiește cu noul peisaj. Numărul său de dans contemporan a fascinat jurații, care i-au adus numai cuvinte de laudă.

„Sara, într-adevăr ai dansat cu precizia unui chirurg care operează pe creier. Fiecare moment cap-coadă a fost as! Ți-o spun și din postura omului care anul trecut a dat un Golden Buzz pentru un copil de 12 ani care a făcut același lucru, mi-a tăiat respirația și care a câștigat Românii au Talent.

Mi se pare că ai chiar mai mult decât avea Darius anul trecut. E o altfel de combinație între talent, dorință, tinerețe… Aș merge pe mâna ta și te-aș duce direct în semifinală ca să câștigi și tu anul acesta Românii au Talent”, a spus Mihai Bobonete înainte de a apăsa Golden Buzz, potrivit Pro TV.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments