Totul despre cazul fraților Tate: acuzații, victime și viața din București

Tristan și Andrew Tate au devenit două din personajele controversate din lumea mondenă din București. Cei doi sunt luptători profesioniști britanici care au ajuns în prim-planul presei în special după ce Tristan s-a întâlnit cu Bianca Drăgușanu. Aceștia se află acum în arest după ce au primit acuzații grave.

Tristan și Andrew Tate sunt acum în atenția oamenilor legii. Libertatea lor a fost judecată zilele trecute într-o ședință maraton. Ore în șir au încercat să își demonstreze nevinovăția, dar iată că judecătorii români au decis să le prelungească pedeapsa pentru încă 30 de zile.

,,Respinge ca nefondate contestaţiile formulate de inculpaţii Tate Emory Andrew, Tate Tristan, Radu Alexandra Luana şi Naghel Georgiana impotriva incheierii din camera de consiliu din data de 30.12.2022 a judecătorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Bucureşti-Secţia I Penală pronunţată în dosarul nr. 37100/3/2022. În baza art. 275 alin. 2 şi 4 C.proc.pen, obligà contestatorii inculpaţi la plata sumei de 500 de lei fiecare cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, a transmis Curtea de Apel Bucureşti.

Petreceri

Milionarii erau deja cunoscuți de oamenii legii care au pătruns de multe ori în unele din imobilele lor după câteva petreceri uriașe date în special în Comarnic și București alături de cele mai frumoase domnișoare de oraș.

Dosar

Dosarul a fost deschis în luna aprilie, după ce în vila lor a fost găsită o tânără cu cetățenie americană. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, împreună cu alte două persoane. Sportivii sunt acum acuzați de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

Victime

Persoanele vătămate ar fi fost recrutate de cetățenii britanici prin inducere în eroare cu privire la intenția de a întemeia o relație de căsătorie sau un concubinaj și existența unor sentimente reale de iubire.

„Îmi pare rău că plâng…. Noaptea trecută am lucrat pentru el și mi-a cumpărat 5 sticle de vin, deci am fost complet beată, astfel că nu am avut camera video pornită. Doar stăteam pe pat și el m-a lovit cu pumnul foarte tare. M-a lovit fără niciun motiv și am fost foarte confuză”, a mărturisit o tânără care a lucrat în studioul sportivului de videochat din Luton, aproape de Londra.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments