Cele mai înfricoșătoare crime din București. Nimeni nu le-a găsit vinovatul

Mulți criminali sadici, asasini sau mafioți au reușit să le dea mari bătăi de cap polițiștilor români de-a lungul timpului. Unele crime nu au fost elucidate nici acum, motiv pentru care au rămas în istorie.

Drama familiei Vasiliu: cei patru frați Vasiliu s-au reunit la mama lor împreună cu mai mulți prieteni și vecini în noaptea de 15-16 iunie 1997 pentru a sărbători o zi de naștere. De asemenea, ei au discutat și vânzarea casei.

Musafirii au plecat la orele 23:00, iar în casă au mai rămas mama și doi copii: Dorin și Petrică. Două zile mai târziu, fratele cel mare s-a întors acasă, unde i-a găsit pe aceștia fără viață. Apa curgea la robinetele din toată locuința, iar prin casă era aruncată sodă caustică.

Interlopi asasinați: Puiu Tănase și Nicu Pământ au fost împușcați și aruncați la groapa de gunoi din Giulești-Sârbi pe 20 mai 1999. Bărbații au fost găsiți de câinele unui cioban o lună mai târziu.

O ipoteză arată că aceștia și-au găsit sfârșitul din cauză că au spus poliției diverse informații. Cu toate astea, nici în ziua de astăzi nu este cunoscut autorul crimei.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments