Palatul Regal, scena multor întâlniri amoroase: ce se știe despre amanta regelui?

Palatul Regal a văzut de-a lungul timpului multe întâlniri amoroase, certuri aprinse și pasiuni incredibile. Cu toate astea, nimic nu se compară cu idila născută între regele Carol al II-lea și amanta lui, Elena Lupescu.

Elena s-a născut la 2 septembrie 1899 în Iași, iar deși tatăl ei deținea un magazin cu parfumuri fine și mătăsuri, statutul nu i-ar fi permis niciodată să aibă acces la cercurile înalte.

Părinții ei decid să o înscrie mai târziu la școala Pitar Moș din Capitală, loc bun pentru a începe o viață socială decentă, lucru care avea să se întâmple.

Cea din urmă devine conștientă de atracția pe care o simt bărbații pentru ea, așa că joacă din ce în ce mai des flirtul și se folosește de șarmul pe care îl are.

De asemenea, cea din urmă este invitată în cercurile familiei regale. Aceasta se căsătorește în timpul Primului Război Mondial cu un locotenent, dar după mariajul oricum eșuat de la început urmează o serie de întâlniri amoroase care îl fac pe bărbat să ceară divorțul de Elena.

Mai târziu, ea devine protejata lui Posmantir, care poza într-un jurnalist onest, dar se ocupa cu pornografia. Elena a pozat și ea pentru un astfel de catalog, iar fotografiile au fost mai apoi recuperate de Carol pe bani grei.

Lupescu intră în cercul regelui de la vremea aceea tocmai prin Posmantir, fiind unul din cei mai importanți clienți. Cei doi se îndrăgostesc iremediabil chiar în timpul mariajului bărbatului. Carol domnește zece ani după ce îl înlătură pe Mihai (fiul lui) de la tron, iar timp de zece ani o iubește doar pe Elena, femeie care nu i-a fost fidelă.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments