Tu ai auzit de Coffeol ?

De ceva timp a aparut in Bucuresti conceptul Coffeol, nu stiam prea multe despre ei, am trecut de 2,3 ori pe acolo si am ramas profund impresionat de locatie, de oamenii faini si nu in ultimul rand de ceea ce fac ei si anume niste minunatii din cafea, frapucino dulciuri de toate felurile imbinate intr-un pahar mare/borcanas ce arata cam asa:

De ceva timp i-am urmarit pe Instagram si i-am rugat sa ne zica cate ceva despre ei si oamenii politicosi si-au facut putin timp sa ne scrie cateva randuri…

Coffeol este locul unde inspirația și liniștea aduc  oamenii de success împreună și dă naștere celor mai frumoase idei și relații. Magia aromată a cafelei noastre s-a strecurat ușor-ușor în inimile celor care, astăzi, ne apreciază. La rândul nostru, ne-am desenat recunoștiința simbolic într-o ceașcă de cafea și reprezintă mesajul de suflet al echipei Coffeol România pentru toți clienții săi.

 Scopul nostru este acela de a livra fericire în doze mari și de a determina fiecare persoană care ne trece pragul, să ne viziteze, cu drag, de câte ori i se face poftă de deliciile noastre.

            Întreaga noastră călătorie este plină de aspirații și noi încercări. Anul acesta, ne-am propus să creștem și mai mult.

 În urma mai multor solicitări avute de-a lungul timpului, am hotărât să începem demersurile pentru a vinde franciză. Pentru că lucrurile bine făcute ne caracterizează, ne dorim ca tot acest proces să fie realizat într-o manieră calitativă. De aceea, timpul de finalizare al acestui proces, încă nu-l putem estima, însă cu optimism și energie pozitivă, Coffeol se va extinde în toată România.

            De curând, pe lângă prajtituri, am introdus gustări destinate micului dejun pentru cei care vor să-și savureze cafeaua alauturi de: croissant cu unt/ciocolată, tartă cu somon sau Quiche Lorraine. Garantăm că merită încercate.

             Coffeol este povestea anotimpurilor care-și lasă amprenta pe specificul produselor. Astfel, pentru că ne pregătim de vară, urmează să extindem gama “Madness” cu noi delicii la borcan destinate acestui sezon. Abia așteptăm părerea celor care ne trec pragul.

 De asemenea, vom căuta noi modalități de a pune accent pe promovarea conceptului “Coffee To Go”. Dorim să pornim zilnic, la pas, alături de prietenii noștri prin orașele București și Brașov, unde se află și cele două locații Coffeol. Fie că ești în drum spre birou, facultate sau pur și simplu te relaxezi plimbându-te pe aleile din parc, ne-am propus să ți fim partener de drum și să ne bucurăm împreună de fiecare zi.

            Atât produsele pe bază de cafea, cât și cele răcoritoare beneficiază de varianta “To Go”. De exemplu, cele din gama “Madness”, le găsiți sub denumirea “Frappeol”. Lipsește decorul de înghețată, însă compoziția băuturii se păstrează.

 Acestea sunt doar câteva dintre planurile noastre de viitor. Așa cum spuneam ne propunem să creștem din ce în ce mai mult, însă totul ar fi imposibil fără sprijinul și aprecierea celor care fac parte din “comunitatea” noastră. Pe această cale, dorim să le mulțumim! Fiecare zâmbet pe care-l oferim reprezintă un pas înainte.

Tu ai auzit de Coffeol?

Ne găsiți în locațiile din București (str.Franceză, nr.44) și Brașov (str.Michael Weiss, nr.18) „

Facebook: Coffeol Romania

Instagram: Coffeol Romania

Website: Coffeol.ro

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

Redactie

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments