Noaptea Muzeelor by Samsung

Noaptea Muzeelor si Instawalk organizat de Samsung

Sharing is caring!

Cu toti cred ca stiti despre Noaptea Muzeelor, eveniment organizat de Ministerul Culturii şi Comunicării din Franţa   si condusa  de Consiliul Europei, de UNESCO şi de Consiliul Internaţional al Muzeelor, Noaptea Muzeelor un eveniment de succes ce se afla anul acesta la a 13-a editie international unde toate muzeele  si institutiile culturale din 30 de tari europene isi deschid portile pentru o noapte intreaga.

 Anul acesta  Samsung  va organiza un InstaWalk cu 20 de participanți, în timpul și la finalul căruia fotografiile rezultate vor fi „expuse” pe monitoare Samsung într-un „Live Museum” – la Qreator.

Mesajul principal care face treaba asta shareable este faptul că Live Museum este primul muzeu de artă instantanee de pe harta Nopții Muzeelor din București.

Temele foto pentru InstaWalk sunt: Street Art, Portaits, Patterns.

Daca ti-a placut poti citi si: TOP 10 Fotografii de la Spotlight

Hashtagurile oficiale sunt:

  • #reimaginestreetart
  • #reimaginepatterns
  • #reimagineportrait

Oamenii care vor să se înscrie la InstaWalk trebuie să recreeze o operă de artă printr-o fotografie personală (vezi pe @samsungromania niște exemple)

Sharing is caring!

Post Author: Orasul Bucuresti

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.