Contemporan  este un concept inovator de „Art – Salon” , Atelier De Pictura si Galerie.

Dupa cum bine v-am obisnuit saptamanal cu cel putin un articol despre oameni misto  si povestile lor interesante astazi este despre „Contemporan – Art Salon

 

„Salon Contemporan, este un spatiu intr-o casuta ca din povesti, in centrul orasului, mai exact, vis-a-vis de parcul Cismigiu ; Acest loc a fost  imaginat ca fiind atelierul unui artist plastic in care un om specializat in arta hairstyling-ului obtine look-uri ancorate in prezent, contemporane.

„Contemporan” – a inceput cu o intrebare. Cum ar daca am imbina pictura cu hairstyling-ul ?  

Este un concept nou, un loc destinat exclusiv parului, in care pictura, jazz-ul si vinul se imbina cu tunsorile. Suntem o echipa tanara ce incearca sa aduca altceva in domeniul artei parului din Romania.

Daca iti place poti citi si:5 lucruri care fac din Bucureşti un oraș super cool

Cine suntem ?

Echipa este formata din doi artisti care au inceput sa puna bazele acestui vis.

Denisia Calin artist plastic – absolventa al Universitatii de Arta

Alexandru Munteanu hair artist –  Finalist al concursului Nation Trend Vision Award cu 5 ani experienta in domeniu.

Care este obiectivul ?

Ideea este ca nu ne dorim un spatiu unde sa ne rezumam doar   la „hair-styling”, ceea ce vrem defapt este sa includa si cursuri de  dezvoltare personala, prin pictura.

Spatiul dispune si de loc pentru realizarea de expozitii de arta unde pasionatii pot savura o bautura si dezbate subiecte despre arta.

Cum facem asta ?

Daca iti place poti citi si: TOP8 aplicatii utile in Bucuresti

Organizam cursuri de pictura cu diferite teme pentru oamenii care doresc sa-si  dezvolte creativitatea , pentru oamenii care vor sa studieze, ori pur si simplu pentru relaxare.

Pentru ca punem o mare importanta pe educatie am decis ca si in domeniul parului sa realizam cursuri de dezvoltare a creativitatii, pentru a forma cat mai multi oameni capabili sa isi duca aceasta pasiune la un final fericit.

Suntem primul proiect de acest gen in Romania, unde imbinam pictura cu hairstyling-ul iar vizitatorii pot admira atelierul unui artist.

– Este loc cu o  atmosfera placuta in care vizitatorii devin prietenii nostri iar  acestia se pot simti ca acasa de fiecare data cand ne trec pragul.”

Daca ti-a placut poti citi si: Coffeol Bucuresti – Merita Incercat?

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

Redactie

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments