Copacul cu fapte bune 12 – ediția de toamnă 2018

Oameni frumoși, ediția Copacul cu fapte bune 12 – ediția de toamnă 2018 are loc anul acesta sâmbătă, 8 septembrie, chiar înainte de începerea școlii și este destinată copiilor nevoiași.

IMPORTANT! În primul rând, vă rugăm ca, în măsura în care se poate, pe lângă hainele, rechizitele și jucăriile pe care le aduceți, să cumpărați și un aliment ori un produs de igienă ori un caiet ori cât vă lasă inima. Copiii nevoiași au nevoie mai ales de alimente, haine se mai găsesc. În plus, puțin cu puțin = mult.

Copacul cu fapte bune 12 - ediția de toamnă 2018

Apoi, strângem alimente (neperisabile), produse de igienă (săpun, gel de duș, pastă de dinți, periuțe de dinți, hârtie igienică, șervețele igienice, dero, etc), rechizite (caiete, pixuri, acuarele, creioane colorate, penare, etc), jucării, rucsacuri și ghiozdane (noi sau folosite, dar să fie curate și să nu fie uzate) și haine de toamnă-iarnă, de asemenea, cât mai curate și neuzate. La fel și încălțămintea.
Vă rugăm să nu aduceți altfel de haine/încălțăminte, pentru că nu le vom primi.

Nu primim haine pentru bebeluși și nici pentru adulți, ci doar pentru copii de la 3 la 18 ani. (În cazul în care e nevoie și pentru aceste categorii, în special pentru adulți, vă dăm de veste din timp).

De asemenea, vă rugăm să puneți etichete pe fiecare sacoșă/cutie/sac (mărimea hainelor și pentru cine sunt: fete/băieți) și insistăm să nu împachetați lucrurile în sacoșe/cutii rupte sau care se pot rupe imediat.

Daca iti place poti citi si: Calatoria unui Brazilian la Bucuresti
Alimentele trebuie să fie neperisabile (conserve, ulei, zahăr, orez, făină, dulciuri, fructe (care nu se zdrobesc la prima atingere).

Donațiile vor ajunge la copii nevoiași, revenim imediat ce avem lista cu comunitățile în care dorim să ajungeți.

Ne vedem pe 8 septembrie, între orele 10 și 16, în Cișmigiu, la intrarea unde e chioșcul interbelic de ziare (aproape de stația de troleu, de pe bulevardul Regina Elisabeta).

Echipa Copacul cu fapte bune

Event Facebook:  Copacul cu fapte bune

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

Redactie

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments