Nouă concurentă la ,Bravo, ai stil’: Maria și-a lăsat colegele fără cuvinte

Noua concurentă de la ,Bravo, ai stil’ a reușit încă de la primii pași în platou să îi fascineze pe cei din juriu, dar și să le șocheze pe colegele sale cu afirmațiile puternice făcute în prima sa ediție.

Tânăra și-a făcut apariția în emisiunea de luni, 8 mai. Styling-ul său a fost cu siguranță cel care i-a impresionat și pe cei care urmăresc show-ul de modă din fața micilor ecrane.

Aceasta are doar 22 de ani, s-a născut în Roman, dar locuiește în București, iar momentan se bucură pentru că a terminat facultatea.

Visul ei este să-și pună pe picioare propria linie de haine și este fericită că are un iubit care îi înțelege pasiunea pentru că face și el parte din lumea fashion-ului.

,,Am fost, ca multe dintre concurente, la Universitatea Națională de Arte. Am terminat anul acesta și în timpul liber mă ocup de mine. Vin din Roman, momentan locuiesc în București. Ce m-a adus în București a fost facultatea. M-am stabilit aici și sper să rămân aici. Încerc să îmi creez propria linie de haine, cu pași mici, dar siguri sper. În rest, am un job ca toți ceilalți. Am relație, este și el domeniul fashion-ului.

Mă văd câștigătoarea sezonului 8 Bravo, ai stil…Sunt fashion advisor la un multibrand. Am decis că am nevoie să cuprind toate domeniile de activitate pentru a deschide un brand, motiv pentru care trec și prin acest departament.”, a mărturisit aceasta.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments