Povestea Prințesei Margaret: oaia neagră de la Palatul Buckingham

Mulți și-ar fi dorit titlul Prințesei și viața roz pe care o afișa de cele mai multe ori, dar realitatea a arătat altceva.

Între ea și regretata Regină Elisabeta a II-a au existat conflicte constante. Prințesa Margaret își dorea să își urmeze inima în timp ce sora sa era fidelă rațiunii și datoriei față de popor. Cu toate astea, cele două erau confidente și cele mai bune prietene.

,,Sora mea are o aură specială. Reuşeşte să impresioneze extraordinar atunci când intră într-o încăpere. Este ca un fel de magie”, a spus Prințesa Margaret la un moment dat.

Din păcate, pașii celor două nu s-au mai intersectat în clipa în care Elisabeta i-a interzis povestea de iubire cu căpitanul Peter Towsend.

Mezina cuplului regal știa care este mersul lucrurilor și importanța titlului surorii sale, motiv pentru care și-a câștigat atenția oamenilor printr-un alt mod.

Mai exact, ea era o persoană mondenă, adora să glumească, să danseze și să umple fiecare cameră în care mergea cu ochii săi superbi și dispoziția magnifică. Din păcate pentru ea, Regina nu era de acord deloc cu stilul de viață al său și cu imaginea creată.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments