Restaurante cu terase din Centrul Vechi: cele mai populare din București

Cu siguranță cei mai mulți bucureșteni au împânzit deja terasele din centrul vechi al Bucureștiului. Majoritatea dintre ei preferă să iasă la o băutură răcoritoare după muncă sau să se relaxeze în aer liber în weekend alături de prieteni. Iată care sunt cele mai populare locații pe care trebuie să le încerce orice localnic!

La Mahala: aceasta se află pe Strada Covaci nr. 8 și este deja celebră în rândul multor turiști care doresc să dea nas în nas cu mâncarea tradițional românească sau cu muzica veche. De asemenea, prețurile sunt o bucurie pentru localnicii care sunt nevoiți în această perioadă să fie mai atenți la buget.

Grădina Eden: locația din Calea Dorobanți nr. 44 nu este pentru toate buzunarele, dar este potrivită pentru o întâlnire unde să faci o impresie bună sau pentru o zi mai specială când vrei să nu te mai uiți la bani și doar să te bucuri de o băutură bună și mâncare pe măsură. Mai mult decât atât, terasa este deja celebră mai ales pentru cei din tânăra generație care doresc să se bucure și de câteva poze perfecte pentru rețelele de socializare.

Argentin Restaurant: restaurantul se află pe Strada Blănari nr. 9-13 și are o istorie de peste 25 de ani. Acesta funcționează într-o clădire consolidată ce a fost construită în 1846 și este la o aruncătură de băț de agitația din dreptul celor mai mari cluburi din centrul vechi. Află că prețurile mici și meniul variat de aici sunt cele două lucruri care îi fac mai ales pe studenți să poposească la Argentin în weekend.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments